Orioko Toki Alai Elkarteak sukaldaritza ikastaroak antolatu ditu Udalaren eta AIALA eskolaren laguntzarekin.

Gabonak urreratzen ari direla-eta egun seinalatu horietan otordu bereziak prestatzen ikasteko aukera eskaintzen die Toki Alai elkarteak oriotarrei, Orioko Udalaren eta Aiala sukaldaritza eskolaren laguntzaz.

Sukaldaritza ikastaroa bi egunetan izango da: bat abenduaren 10ean eta bestea abenduaren 17an, arratsaldeko 19:00tan.

AIALA eskolako bi ikaslek emango dute ikastaroa. Saio bakoitzean otordu berezi bati dagokion menu bana prestatuko da.

Hau da egun bakoitzeko menua:

ABENDUAREN 10A, OSTIRALA

  • Onddo ravioliak, Idiazabal gaztaz egindako saltsarekin
  • Azpizuna, mugurdi saltsarekin eta patata panaderekin
  • Choux-ak, kremaz beteak

ABENDUAREN 17A, OSTIRALA

  • Ahate-konfitaren entsalada, ziape maionesarekin
  • Legatza papillot erara, berduratxoekin
  • Fruta-brotxeta, bere saltsarekin eta bainilla-izozkiarekin

Saio bakoitzaren prezioa 10?koa izango da. Izena saio batean edo bietan eman daiteke.

Ikastaro hauetan izena emateko, ondorengo telefonora deitu behar da 943 89 07 89