Bisiguaren Festaren 7. edizioa uztailaren 17an hasi eta 20an bukatuko da. Aurreko urteetan bezala, aurten ere Herriko Plazan egingo dira bost otorduak: ostegun, ostiral eta larunbateko afariak eta larunbat eta igandeko bazkariak.
TXARTELAK EROSTEKO EPEA ZABALIK ORIOTARRENTZAT
Herritarrentzat joan den ostiralean ireki zen otorduetarako txartelak hartzeko epea eta zabalik izango da uztailaren 3a arte. Erreserbak egiteko, honako telefonora deitu behar da: 943 835 565.
Txartelak 50 euro balio du, iaz bezala, eta honako hau izango da menua:
- Antxoak gatzetan
- Tomate entsalada hegaluzearekin
- Esparragoak
- Bisigua parrillan
- Postrea
- Edariak eta kafea
Bisiguak erretzen, aurreko edizioetan bezala, herriko hiru parrillero arituko dira: Joxe Miel Zendoia (Katxina), Luis Mari Uranga (Xixario) eta Mikel Manterola (Joxe Mari).
PROGRAMA
Uztailak 17, osteguna
20:00 Aurkezpen ekitaldi komunitarioa eta sagardo dastaketa
21:00 Afaria
Uztailak 18, ostirala
19:00 Pello eta Nikolasa Herriko Plazan
20:00 Sagardo dastaketa
21:00 Afaria
Uztailak 19, larunbata
11:00 Elkarte gastronomikoen arteko bisigu lehiaketa
12:00 Marmitako dastaketa
12:00 ‘Zenbat arrain ezagutzen dituzu’ 2. lehiaketa Herriko Plazan
14:00 Bazkaria
18:00 KAE1 ligako estropada
18:00 Sagardo dastaketa
21:00 Afaria
Uztailak 20, igandea
11:00 Sagardo dastaketa
12:00 San Miguel ligako 7. estropada Oria ibaian: Orioko kanpina bandera
12:00 Hegaluze errea eta San Miguel garagardoa dastatzeko Herriko Plazan
14:00 Bazkaria